Title of a News Article

Şimşek kime isyan etti?

 Şimşek kime isyan etti?
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 3-2 yenildikleri Adana Demirspor maçında düdük çalan Hakem Süleyman Abay’a tepki gösterdi. Hakem Abay’ın yanlış kararlarından dolayı maçı kaybettiklerini belirten Şimşek, “Onun bir daha maçlarımızı katletmemesi için bu hakemin bundan sonraki maçlarımıza verilmemesini istiyoruz” dedi. 

UĞUR BUDAK
Adana Demirspor’un 3-2 galip geldiği karşılaşmada Şanlıurfaspor’un iki penaltısını vermeyen ve buna benzer yanlış kararlarıyla yenilginin baş sorumlusu olarak gösterilen Hakem Süleyman Abay’a tepkiler dinmiyor. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın ardından Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’ten de hakemle ilgili çok sert açıklama geldi.

Urfastar’a açıklamada bulunan Şimşek, Adana Demirspor karşılaşmasında Hakem Süleyman Abay’ın kötü bir maç yönettiğini belirterek, “Bu karşılaşmada çok net penaltı pozisyonlarımız es geçildi. Maçın hakemi tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullandı. Belki de bu sezonun en iyi mücadelesini verdiğimiz Adana Demirspor maçında resmen hakemin kurbanı olduk. Kimsenin bizi şampiyonluk yolunda engellemesine hakkı yoktur” dedi.

TFF ve Merkez Hakem Kuruluna çağrıda bulunan Başkan Şimşek, “Bundan sonra bu hakemi maçlarımızda görevlendirmesinler. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen takımımızın bundan sonra oynayacağı müsabakalara daha adil hakemlerin atanmasını bekliyoruz” diye ifade etti.   

Şimşek,  ayrıca Adana Demirspor’a 3-2 yenilmelerine rağmen rakip karşısında özellikle ikinci yarıda gösterdikleri performanstan dolayı futbolcularını kutlayarak, “Bu yenilgi bizler için ders olmalıdır. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda 3 puana kavuşabilmek için daha dikkatli davranmalıyız. Bizler teknik heyet ile futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah Bucaspor galibiyetiyle bu yenilgiyi telafi edeceklerdir” şeklinde konuştu.

GAP Arena’ya gelerek takımlarına destekte bulunan taraftarlara da teşekkür eden Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve belediye başkanlarına kulübe yapacakları maddi destekten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195