Title of a News Article

Şimşek: Kimse bizi küçümsemesin

 Şimşek: Kimse bizi küçümsemesin
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Ankaraspor karşısında kendilerine yenilecek gözüyle bakan herkese 2-0’lık galibiyetle en güzel cevabı verdiklerini belirtti.

PTT 1. Lig’de son haftalarda başarılı grafik çizen Şanlıurfaspor’un Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şanlıurfaspor’un son haftalardaki başarısına dikkat çeken Başkan Şimşek, “Süper Lig mücadelesi veren Balıkesirspor ile berabere kaldık ve ardından Bucaspor’u 4-1 yendik. Son olarak da yine zirve mücadelesi veren  Ankaraspor’u 2-0 yenmeyi başardık. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Rakibimizin durumu kesinlikle bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkar mücadelemizi veririz. Herkes Ankaraspor karşısında Urfa’yı küçümsüyordu. Ancak teknik heyet ile futbolcularımız bunu en güzel cevabı sahada verdiler ve Ankara’dan 2-0’lık skorla 3 puanla ayrılmayı başardılar. Bunun için kimse bizi küçümsemesin” dedi.

Şimşek, Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın takımın başına getirilmesi ile Sarı-Yeşilli ekibin iyi sonuçlar aldığına vurgu yaparak, “Özellikle son maçlarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten son maçlarda tüm enerjilerini harcayarak sahadan güzel sonuçlarla ayrılmayı başardılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor’un bulunduğu konumu hak etmediğini dile getiren Şimşek, “Urfaspor’un yeri Süper Lig’dir. Bu sezon yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bu başarıyı elde edemedik. Ancak önümüzdeki sezon için şimdiden hazırlıklarımıza başladık. Yeni sezonda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 10:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 10 yıl Önce

bence şimdiden iyi oyuncularla mukavele yaplılmalı ve hüseyin hoca ile devam etmeli urfalı olsun taştan çamurdan olsun oyuncularda hüseyin hocayla oynamaya başladı verin bir sefer urfalının eline şu şansı zamanında 28 hafta namağlup götürdü bizi başarıdan başarıya haydi urfalı

SIRADAKİ HABER

banner195