Title of a News Article

Şimşek: Önümüze bakacağız

Şimşek: Önümüze bakacağız
banner206
 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Samsunspor karşısında çok önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, “Bundan sonra önümüzde oynayacağımız maçlara bakacağız” dedi.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 1-1 berabere kaldıkları Samsunspor maçını değerlendirdi. Samsunspor karşısında özellikle ikinci yarıda güzel bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Şimşek, “Girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamayınca karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldık. Adana Demirspor, Antalyaspor ve Osmanlıspor’un kaybettiği haftada çok önemli 2 puanı kaçırdık. Artık bundan sonra oynayacağımız maçlarda güzel sonuçlar alarak hedefimize doğru ilerleyeceğiz” diye ifade etti.

Samsunspor karşısında kendilerine destek veren taraftarlara da teşekkür eden Şimşek, “Bu desteği her zaman görmek istiyoruz. İnşallah onların desteği ile hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız” dedi.

 Haftaya Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını dile getiren Şimşek, “Çok zor bir maç olacak. Ancak biz bu deplasmana 3 puan parolasıyla gideceğiz. Eğer bu maçı kazanırsak Play-Off yolunda büyük bir avantaj elde edeceğiz ve ilk iki için de şansımızı devam ettirmiş olacağız. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah Adana Demir maçından 3 puanı alan taraf biz olacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195