Title of a News Article

Şimşek'ten flaş açıklama...

.

Şimşek'ten flaş açıklama...
banner206
 Şanlıurfaspor Kulübü eski Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor’un TFF 1. Lig’den şike ile düşürülmesine sessiz kalmadı. Şimşek, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilecek karar ile takımımızın mağduriyetinin giderilmesini bekliyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü eski Başkanı Fethi Şimşek’ten de şike iddialarıyla ilgili açıklama geldi.  Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 sezonundaki maçlarda şike yapıldığı iddiasıyla sarı-yeşilli ekibin TFF'ye başvuruda bulunduğunu hatırlatarak, konunun takipçisi olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Türk futbolu adına TFF'nin vereceği kararın önemli olduğunu vurgulayan Şimşek, Şanlıurfaspor camiasının şike iddiaları nedeniyle zor günler geçirdiğine dikkat çekti.

Sarı-yeşilli ekibin büyük fedakarlıklarla TFF 1. Lig'de mücadele ettiğini aktaran Şimşek, "Federasyon, kentimiz açısından tarihi bir karar verecek. Verilecek olan karar, şike ve teşvik olayının ayyuka çıkmış olması nedeniyle takımımız lehinde olacağına inanıyorum. Ben kulüp başkanı olarak 4 yıl boyunca bu takıma emek verdim. Şanlıurfaspor, 4 yıl boyunca bu ligde centilmence futbol kuralları dahilinde mücadele etmiş, lige renk katmıştır. Futbolun dışında kirli oyunlara girmeyen takımımızın şikeyle düşürülmesi kabul edilemez. Tekrar takımımızın hak ettiği TFF 1. Lig'de mücadele etmesini istiyoruz. TFF tarafından verilecek karar ile takımımızın mağduriyetinin giderilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 00:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adamın kralı
Adamın kralı - 7 yıl Önce

Şanlıurfaspora Bi daha Fethi Şİmşek gibi adam gelmez.Urfasporun En iyi kulüp başkanı Urfa halkı kıymetini bilmedi.

mehmet
mehmet - 7 yıl Önce

adam gibi adamsın büyük başkan urfa sennile gurur duyur daha urfa sipor seni çok arar

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142