Title of a News Article

Şimşek:Kimse karamsarlığa kapılmasın

Şimşek:Kimse karamsarlığa kapılmasın
banner206

 Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 18. Haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı. 

ABDÜSELAM YAVUZ
PTT 1. Lig’de haftayı 3-0’lık Kayserispor mağlubiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor’da gözler Adanaspor maçına çevrildi. Ligde oynadığı 17 maçın 7’sinden galip, 6’sından beraberlik ve 4’ünden de mağlup ayrılarak toplam 27 puanla 5. Sırada yer alan Sarı-Yeşilliler, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesapları yapılıyor. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayan Şanlıurfaspor’da, futbolcuların moralinin bozuk olması dikkat çekti

 

Telafi peşinde

Sarı-Yeşilli futbolcular, Adanaspor maçından galibiyetle ayrılarak Kayserispor yenilgisini unutturmak istiyor. Hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Sarı-Yeşillilerin, antrenmanda hırslı oldukları görüldü. Kayserispor maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını vurgulayan futbolcular, Adanaspor maçından 3 puanla döneceklerinin sözünü verdiler.

 

Şimşek: Kimse karamsarlığa kapılmasın

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek de, lider Kayserispor’a 3-0 yenildikleri için çok üzüldüklerini belirterek, “Ligin ikinci yarısı henüz yeni başlıyor, lig uzun bir maratondur. Bir mağlubiyet aldık diye kimse karamsarlığa kapılmasın. Daha önümüzde oynayacağımız 17 maçımız var. Bu maçlardan iyi sonuçlarla alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yalnız bu başarıya ulaşabilmemiz için kimsenin karamsarlığa kapılmadan takımlarına destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Hafta sonu Adanaspor ile oynayacakları maça değinen Şimşek, “Bu saatten sonra puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Umarım Adanaspor maçından iyi bir sonuçla döner ve Kayserispor mağlubiyetinin telafisini yaparız” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195