Title of a News Article

Şimşek’ten taraftara çağrı

.

Şimşek’ten taraftara çağrı
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, taraftarların vereceği destekle Adana Demirspor maçını kazanıp ligde kalmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig’de küme düşmemek için mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin son haftasında sahasında ağırlayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 35 Puanla 15. Sırada yer alan Sarı-Yeşilliler, Play-Off’u garantileyen güçlü rakibi Adana Demir maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

 

Şimşek: Kazanacağız başka şansımız yok

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Bu maçı kazanacağız, başka şansımız yok” dedi.

PTT 1. Lig’de bu yıl çok kötü bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Şimşek, “Yönetim kurulu olarak ligi iyi bir yerde tamamlayabilmek için elimizden gelen çabayı gösterdik ancak bazı şanssızlıklardan dolayı şuanda istediğimiz yerde değiliz. Bu nedenle çok üzgünüz” diye ifade etti.

Taraftarlara çağrıda bulunan Şimşek ,”Adana Demirspor maçı bizim için hayati önem taşıyor. Tüm taraftarlarımızı cumartesi günü oynayacağımız Adana Demir maçına bekliyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destekle Adana Demir maçını kazanıp ligde kalmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada Şanlıurfasporlu futbolculara, Altunorduspor galibiyetinin primlerinin ödendiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195