Title of a News Article

Şimşek’ten yöneticilere sitem…

.

Şimşek’ten yöneticilere sitem…
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, kulübe para desteği sunmayan yönetim kurulu üyelerine sitem etti. Şimşek, “Yönetime aldıklarımızın her biri 100, 200 Bin TL verecekler diye geliyorlar ama bu gerçekleşmiyor, o listeye girip medyaya çıkmakla kalınıyordu maalesef. Ancak bazı arkadaşlarımız sözünde durdular, büyük çoğunluk yönetime girdikten sonra para ödemekten kaçtılar, Onları kamuoyuna açıklayacağım'dedi. 

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yönetimde yaşanan istifaların ardından ‘Urfaspor Kongreye gidecek mi?’  sorusuna cevap verdi. Yaklaşık 4 yıldır kulüp başkanlığını yürüten Şimşek, “Yönetimde iki kardeşimiz istifa etti. Şuanda kongre belirsizliği ile kulübü meşgul etmek istemiyoruz. Lig bittikten sonra kongre ihtiyacı hissedersek kongreye gideriz” dedi.

 

“Kongrelere para için gidiyoruz”

Şimşek, kongrelere kulübe para getirecek bir yönetim oluşturmak için gittiklerini dile getirerek, “Ama hiç para gelmiyor. Yönetime aldıklarımızın her biri 100, 200 Bin TL verecekler diye geliyorlar ama bu gerçekleşmiyor, o listeye girip medyaya çıkmakla kalınıyordu maalesef” diye kaydetti.  

 

“Tugay Kerimoğlu ile yola devam edilecek mi?”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek,  2016-2017 futbol sezonuna ‘Tugay Kerimoğlu ile devam edecek misiniz?’ sorusuna da şu cevabı verdi;

“Bu sorular için henüz erken. Tugay hocamız bizimle devam etmek istiyor mu, istemiyor mu? Bu sezon sonunda belli olacak. Biz istiyor muyuz, istemiyor muyuz? Buda sezon sonunda belli olacak. Bizim yönetim olarak vereceğimiz bir karardır.” 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 16:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFA
ŞANLIURFA - 8 yıl Önce

BAKAN, BELEDİYE BAŞKANI VE VEKİLLERİ ZOR DURUMA DÜŞÜRMEK İÇİN KAMU VE GİZLİ MUHALİFLER ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR. URFASPOR BU HALE DÜŞÜRÜLDÜ

SIRADAKİ HABER

banner195