Title of a News Article

Sırada Osmanlıspor var

.

Sırada Osmanlıspor var
banner206

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu lideri Şanlıurfaspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına start verdi.

UĞUR BUDAK
Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın görevine gelmesi ile birlikte aldığı başarılı sonuçlarla hem TFF 1. Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında adından söz ettiren Şanlıurfaspor, kupada Çarşamba günü karşılaşacağı Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Osmanlıspor maçına odaklandı. Grup maçlarında sahasında Kırklarelispor’u 4-1 ve Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’u da deplasmanda 3-0’lık skorlarla devirerek 6 puanla A Grubunda zirveye oturan Şanlıurfaspor, Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 

Puan yada puanlarla dönmek istiyor

Ligin yanı sıra kupada da yoluna doludizgin devam eden Sarı-Yeşilliler, son haftalardaki iyi gidişatını Osmanlıspor maçında da sürdürmeyi planlıyor. UEFA’da da mücadele eden güçlü rakibine karşı özel çalışma yürüten Kemal Kılıç’ın öğrencileri, bu zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönerek gruptan çıkabilmek için büyük avantaj elde etmek istiyor. Sarı-Yeşillilerin, kupada oynayacağı 3 maçtan 1’inden galip gelmesi durumunda gruptan çıkmasına kesin gözle bakılıyor.

 

Bağıban: Önümüzdeki maçlar için umutluyuz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Urfaspor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçların önümüzdeki maçlar için umut verdiğini söyledi. Urfastar’a konuşan Başkan Bağıban, kupada ve ligde son haftalarda alınan başarılı sonuçlara dikkat çekerek, “Yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Gerçekten alınan ligde aldığımız 2 galibiyet bir anda takımı üst sıralara taşıdı. İlk yarıyı kayıpsız atlatmayı hedefliyoruz. Futbolcularımızın bu potansiyelinin ve gücünün farkındayız. Aldığımız güzel skorlar gelecek haftalara daha umutlu bakmamıza vesile oldu. Çarşamba günü Osmanlıspor ile kupa sınavına çıkacağız. Zor bir maç olacak ama Ankara’dan puanlarla dönmek istiyoruz. Oyuncularımıza ve taraftarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195