Title of a News Article

Sivasspor eski Urfasporlunun peşinde!

.

Sivasspor eski Urfasporlunun peşinde!
banner206
 Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Sivasspor'da transfer harekatı dinmek bilmiyor. Sergen Yalçın yönetiminde Avrupa kupalarına katılmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar'ın Galatasaray'da yeni sezonda 3. forvet olarak düşünülen bir dönem Urfaspor'da da forma giyen Sercan Yıldırım'ı istediği öğrenildi.

Sergen Yalçın yönetiminde yaptığı transferlerle büyük ses getiren Sivasspor, bir önemli ismi daha kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Daha önce önemli isimleri kadrosuna katan ve yerli bir forvet arayışında olan Kırmızı-Beyazlılar’ın, yeni sezona Galatasaray formasıyla girmeye hazırlanan Sercan Yıldırım’ı transfer etmek istediği öğrenildi. Sivas ekibi, yakın zamanda Sarı-Kırmızılar’ın kapısını çalarak Sercan’ı resmen isteyecek. Hatırlanacağı üzere başarılı futbolcu, daha önce de Sivasspor’da yarım dönem kiralık oynamıştı. Daha sonra Sercan, Şanlıurfaspor’a gitmiş, Bursaspor ve Balıkesirspor formalarını terlettikten sonra bu sezon tekrar Galatasaray’a dönmüştü. Başarılı futbolcu, Kırmızı-Beyazlı formayla ligde yalnızca 5 karşılaşmaya çıkmış, geçtiğimiz sene Balıkesirspor’la ise 8 gol 10 asist ile oynamıştı.

 

Tek engel Hamzaoğlu

Sercan’ın Sivasspor’a gelmesindeki tek engel Galatasaray’ın başarılı antrenörü Hamza Hamzaoğlu olarak gözüküyor. Zira Hamzaoğlu, yeni sezonda başarılı futbolcuyu takımda 3. forvet olarak düşünüyor. Genç çalıştırıcı, yaptığı açıklamada “Sercan takımımız için önemli. Gitmesini istemiyorum” demişti. Eğer Kırmızı-Beyazlı yönetim Galatasaray’ı ikna etmeyi başarırsa yetenekli futbolcu her an Sivasspor’lu olabilir. (fanatik)

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195