Title of a News Article

Siyasetsiz spor kongresi

.

Siyasetsiz spor kongresi
banner206
Bir hafta önce yeterli çoğunluk bulunamadığı gerekçesiyle bugüne ertelenen Şanlıurfaspor kongresinde tek liste ile seçime giren Emin Yetim, yeniden başkan seçildi. Hiç bir siyasi partinin Milletvekili adayının kongreye katılmaması dikkatleri çekerken, " Siyasetsiz spor kongresi"yorumuna yol açtı. Geçtiğimiz sezon Emin Yetim  ile liste hazırlayan EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Ekinci ise kongreye gelmedi.

Şanlıurfaspor kongresi bu gün gerçekleştirildi. Hüseyin Ötegeçeli'nin Divan Başkanlığında gerçekleşen kongre Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor taraftarları ve yöneticileri katıldı. Emin Yetim tek liste ile girdiği seçimi oy çokluğuyla kazanarak yeniden Şanlıurfaspor’un başkanı seçildi.


Kongrede bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Şanlıurfaspor kentimizin marka değeridir. Takıma herkesin sahip çıkması gerekir. Şanlıurfaspor’un gelişmesi kentin gelişmesi demektir. Genç ve dinamik sporculara ihtiyacımız var” dedi.


Emin Yetim ise kongreye katılan ve Şanlıurfaspor’a destek veren herkese teşekkür ederek takımı daha ileriye götüreceklerini söyledi.

Konrede Urfasporun yaklaşık 40 Milyon tl borcu olduğu ifade edildi.
Öte yandan Şanlıurfaspor yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142