Title of a News Article

ŞOK İDDİA...

.

ŞOK İDDİA...
banner206
TFF 1.Lig'de kendi saha ve seyircisi önünde Denizlispor'a 1-0 yenilen Şanlıurfaspor'da istifa eden Teknik direktör Ünal Karaman'ın bu istifasından vazgeçmesi için uğraşan Şanlıurfaspor yönetimi başarılı olamadı. 
Sezon başında göreve gelen Şanlıurfasporun yeni yönetimi hür iradesi ile hareket edememenin faturasını ödemeye başladı. Sezonun 11. haftasında Türkiye'nin en kişilikli teknik adamlarından birisi olan Ünal karaman istifa etmek zorunda kaldı. 

Karaman'ın tavsip etmediği ve transferlerine karşı çıktığı isimleri başkalarının tavsiyesi ile transfer eden Şanlıurfaspor yönetimi taraftarların hedefi olmaya başladı. Yaklaşık 38 Milyon Tl ile Borç devir alan  mevcut yönetim, borç yapılanmasına gitmesi gerekirken, sadece Fortes ve Batuhan Karadeniz'e 2.4 Milyon Tl transfer ücreti ödemek zorunda kalacağı ifade ediliyor. ligin en az gol atan ve kümeye düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Şanlıurfasporda gelecek günler için taraftarlar endişeli. Taraftarlar, Yönetimin, kulüp içinde ve dışında yapılan müdahalalerin farkında olmadığını ileri süren bazı taraftarlar , ' Fahri Başkan Mehmet Ekinci ve kulüp Başkanı İsmail Bağıban'ın iyi niyetinin bazı kesimler tarafından suistimal edildiğinin iddiasında bulundular. 

Denizlispor mağlubiyeti sonrası tribünlerden yükselen istifa seslerine  Onur'lu bir şekilde davranan  Ünal Karaman, maç sonrası yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıklamasının ardından  Şanlıurfaspor yönetimi acil toplantı yaptı. Alınan bilgilere göre  Şanlıurfaspor kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Ünal Hocaya istifa etmemesi için söylemde bulunduğu, ancak Karaman'ın bu kararından vaz geçmeyerek Kenti terk etti. 

İSTİFASI DUYURULDU.
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu acil toplantı sonra yapılan görüşmelerin ardından Ünal Karaman'ın istifasını kabul etmek zorunda kaldı. Yönetim Karaman'ın istifasının ardından  yazılı bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi. 

''Kulübümüz Teknik Direktörü Ünal Karaman istifa ettiğini bugün Yönetim Kurulumuza bildirmiştir.

Tesislerde Ünal Karaman ile görüşen yönetim kurulumuz Ünal Karaman'ın istifasını kabul etmiş ve Şanlıurfaspor'daki sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sona erdirmiştir.

Teknik Direktör Sayın Ünal Karaman'a bundan sonraki yaşantısında başarılar diler kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz.'' 


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142