Title of a News Article

Son düdük çalmadan biten maç

.

Son düdük çalmadan biten maç
banner206
 İzmir Temsilcisi Göztepe ve Eskişehirspor maçında hakem faciası yaşandı. Maçın hakemleri sahayı terk eden Eskişehirsporun ardından soyunma odasına girdiler  ve maçın son düdüğünü çalmadan maç bitti 
İzmir Bornova'da oynanan TFF 1. Lig maçında Alpay Özalan takımı Eskişehirspor'u Göztepe'nin attığı gol sonrasında sahadan çekti. Okan Buruk'un çalıştırdığı Göztepe saha kenarında bekledi.
Eskişehirsporlu futbolcular, Göztepe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle devam eden maçın son dakikalarında teknik direktör Alpay Özalan'ın talimatıyla soyunma odasına gitti.

90+1. dakikada Yahovic'in attığı golün ardından saha karıştı. Eskişehirspor cephesi Göztepe'nin attığı gol öncesinde Eskişehirsporlu futbolcuya faul yapıldığı gerekçesiyle uzun süre itiraz etti. Eskişehirsporlular golden önce oyuncuları Axel Meye'nin bariz gol pozisyonundayken düşürüldüğünü ve kırmızı kart verilmesi gerektiğini savundu. Bu pozisyondan sonra Göztepe kornerden golü buldu.

Bu golün ardından Alpay Özalan hemen takımını sahadan çekti. Bunun ardından iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı.
Yaklaşık 15 soyunma odasında kalan Eskişehir ekibi daha sonra sahaya çıktı. Her iki takım bu kez maçın hakemini beklediler. Ancak hakemler uzun süre sahaya çıkmaması üzerine maç tamamlanmadı. Kararı TFF verecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142