Title of a News Article

Söz var icraat yok!

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, Şanlıurfaspor’a Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den başka kimsenin yardım yardımda bulunmadığını belirtti. Kendilerine birçok kişinin destek sözü verdiğini vurgulayan Kırmızı, bunların lafta kaldığını söyledi. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Şanlıurfaspor’un As Başkanı Nabi Kırmızı, Şanlıurfaspor’un son durumu ile ilgili Urfastar’a açıklamada bulundu. Sezon başında iyi bir takım kurduklarını belirten Kırmızı, “Hedefe kilitlenmeye çalışırken saha olumsuzluğu bizi moral olarak üzdü ama takım ve ekip bu olumsuzluğu üzerinden atıp başarılı sonuçlar aldılar. Futbolda 3 tane olgu var; yenmek, beraberlik ve mağlubiyet. Bunun üçünden birisini yaşıyorsunuz, bunu biz yaşamasak da diğer taraf yaşıyor. Futbolcularımız çok iyi uyum içerisinde, Urfa’ya, Urfaspor’a hizmete etmenin bilincindeler. İnşallah bu hafta oynayacağımız Orduspor son iç saha deplasmanımız olur. Bu maçı içeride oynamayı umut ediyorduk ama sahayı risk etmek istemedik ve Elazığ’da oynayacağız” dedi.

Şanlıurfaspor’un ligin 8. haftasında evinde oynayacağı Manisaspor karşılaşmasını GAP Arena Stadyumu’nda oynayabileceğini dile getiren Kırmızı,  “Manisaspor maçına seyircimizin karşısına daha çok puan toplayan bir takım olarak çıkmak istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarından iyi sonuçlarla ayrılırsak Manisa maçında büyük bir coşku yaşarız” diye ifade etti.

Kırmızı, ayrıca şuana kadar 3 Bin civarında Passolig kartı satışının olduğunu belirtti

 

“Verilen Sözler lafta kalıyor”

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, Sarı-Yeşilli ekibe  verilen maddi destek sözlerininin lafta kaldığını da kaydederek, “Urfaspor’un yanındayız, arkasındayız, destek vereceğiz gibi sözler veriliyor. Maalesef bunun karşılığı olan realiteyi yaşayamadık. Yönetim kurulumuzdan da henüz beklediğimiz toplamayı yapamadık.  Belediyelerimizden bir tek Eyyübiye Belediyesi maddi ve Kartepe’deki kamp yerimize gelerek manevi destekte de bulundu. Büyükşehir Belediyemiz, tesislerin eksikiği vardı onların uygulamasında yardımcı oldu. Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, samimiyetle destekte bulunacağını beyan etti, bekliyoruz. Karaköprü Belediyemizle tam bir diyalog sağlayamadık ama onlardan da destek bekliyoruz. Bakanımız gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor ama bizim henüz bu kapıları açacak bir çalışmamız yok. Belki de hata bizde, yeni bri arkadaşımız CEO olarak göreve başladı. Bu arkadaşımız bu tür vaatlerin takipçisi olacak. Biz bunu çok iyi yapmadık. Mesela AK Parti İl Başkanı, Bakan Bey’in 1 Milyon TL Urfaspor’a kazandırdığını söyledi ama ancak bunu halen alamadık. Artık göreve getirdiğimiz CEO, bundan sonra bu işlerin takipçisi olacaktır” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 09:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfasporlu
urfasporlu - 10 yıl Önce

şampiyonluğa oynuyorum diyorsun sahan yok...........

SIRADAKİ HABER

banner195