Title of a News Article

Spor İl Müdürü kim olacak?

.

Spor İl Müdürü kim olacak?
banner206

Şanlıurfa’da yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünün kim olacağı merakla bekleniyor. Şuanda bu görev için Ekrem Gerginci, Hakan Keşküş ve Ömer Şiran’ın adı geçiyor.

Uğur Budak

Geçtiğimiz ağustos ayında görevinden istifa eden Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ın koltuğu henüz dolmadı. 2011 Yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan ve ağustos ayında görevinden ayrılan Yıldız’ın yerine kimin geleceği büyük merakla bekleniyor.

7 Haziran seçimlerinde tek partili iktidar çıkmaması ve Geçici Hükümet ile yola devam edilmesi nedeniyle kimsenin atanmadığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, 1 Kasım seçimleri sonrasında yeniden AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi ve Hükümetin kurulmasının ardından gözler bu müdürlüğe yapılacak atamaya çevrildi.

 

Üç isim geçiyor

Hükümetin kurulmasıyla birlikte yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünün önümüzdeki haftalarda atanması bekleniyor. Bu koltuk için şuanda Haliliye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Gerginci, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hakan Keşküş ve Gaziantep eski Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Şiran’ın adı geçiyor. Şanlıurfalılar, bu isimlere sıcak bakarken, atanacak müdürün mutlaka Şanlıurfalı ve sporla iççice olan birinin olmasını istiyor. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195