Title of a News Article

"Spor Zirvesi" zirve yaptı

banner206

 Kanal Urfa ekranlarında dün akşam yayınlanan “Spor Zirvesi” zirve yaptı.

Saat 21:00′da ekranlara gelen Gazeteci Arif Faraç’ın hazırlayıp sunduğu program sporseverlerden  tam not aldı.Şanlıurfaspor’un ağırlıklı olarak konuşulduğu programa Eyyubi’ye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gazeteci Reşat Uzun ve Eski Teknik Direktör Bedih Şahap oğlu konuk oldu.

Yaklaşık iki saat süren program diğer spor programlarına adeta fark attı. İzleyiciler programa mesajlarıyla katılırken, Eyyubi’ye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Gazeteci  Faraç’ın gündeme dair sorularını yanıtladı.

Ekinci “Eyyübiye’yi sportif faaliyetleriyle örnek bir ilçe yapacaklarını bu anlamda salon sporlarına daha çok yön vereceklerini belirtti. Ekinci halkın gözü kulağı olan Kanal Urfa’ya da kendilerine verdiği destek dolayı teşekkür etti.

Programın diğer konuğu Gazeteci Reşat Uzun ise “Şanlıurfaspor’un lige iyi başladığını bundan sonraki  süreçte hep birlikte başarılı olmak için kenetlenmek gerektiğini” belirtti.

Eski Teknik Direktörlerden Bedih Şahapoğlu ise “Bundan sonraki süreçte tecrübesini Ceylanpınar için ortaya koyacağını” belirtti.

Programa telefon bağlantısıyla katılan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise “Zemini yenilenmek zorunda kalan GAP Arena Stadyumunun Orduspor maçına kadar hazır olması için ellerinden geleni yapacaklarını” belirtti.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195