Title of a News Article

’Sporcunun çevik ve atik olanını seviyoruz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, eğitim öğretim gördükleri okullarda başarılı oldukları tespit edilen Kendirspor futbolcularına plaket ve çeşitli hediyeler verdiler.

Spor ve sporcuya verdiği desteğe devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eğitim ve sportif faaliyetleri aynı anda başarıyla sürdüren Kendir spor futbolcularıyla bir araya gelerek,  futbolcuları her iki kategorideki başarılarından dolayı ödüllendirdi. Beraberinde Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve bazı birim müdürleriyle birlikte Yenice Tesislerine geçen ve sporcularla bir araya gelen Başkan Ekinci, sporculara plaket ve spor malzemeleri hediye etti.

Lise çağındaki Kendirspor takımı oyuncuları, yarıyıl karneleriyle birlikte aldıkları takdir ve teşekkür belgeleriyle dün akşam Yenice Tesislerinde müsabakalarına çıktılar. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ta, Kendirspor oyunlarını çıktıkları müsabaka öncesi yalnız bırakmadı.

Başkan Ekinci, U19 liginde mücadele eden Kendirspor takımı oyuncularına, okul ve yeşil sahalarda göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı plaket takdim edip spor malzemeleri hediye etti.

 Sporcunun çevik ve zeki olanını sevdiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye olarak spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.  Başkan Ekinci, ‘’Sporcunun çevik ve atik olanını seviyoruz. Daha önceki zamanlarda şöyle bir ifade vardı. Aileler çocuklarını spora göndermezlerdi. Derslerinde geri kalırlardı diye. Çok şükür geldiğimiz noktada başarılı insan, her alanda da başarılı olabiliyor. Hem okulda hem de saha da başarılı olunabiliniyor.. Bugün de bunun bir örneğini bu sporcu kardeşlerimiz sergiliyor.  Bu anlamda hem sporda geri kalmayıp, hem de okullarında dereceye giren kardeşlerimizle birlikteyiz. Bu amanada güzel bir organizasyona imza atılmış.  Bundan sonra ki süreçte de istiyoruz ki, teşekkür alan takdir alsın, takdir alan onur belgesi alsın. Aynı zamanda da saha da yine galibiyetlerle bu mücadeleye devam etmesini istiyoruz. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum. ‘’ Şeklinde konuştu.

Programda ayrıca Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş tarafından Kendir spor adına, takıma olan maddi ve manevi katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başakanı Mehmet Ekinci’ye plaket takdim edildi. Yine Kendirspor’a desteklerinden dolayı İş adamı İbrahim Kaya’ya da teşekkür plaketi veren Başkan Ekinci daha sonra sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195