Title of a News Article

‘Süper’ bekleyiş!

 ‘Süper’ bekleyiş!
banner206

PTT 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek son takım Pazar günü oynanacak Play-Off finalinde belli olacak. Süper Lig vizesini alacak son takım ya Mersin İdmanyurdu yada Samsunspor olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Balıkesirspor’un doğrudan Süper Lig’e yükseldiği PTT 1. Lig’de, üst lige çıkacak üçüncü takım da Play-Off finalinden sonra belli olacak. Ordu’yu eleyerek finale kalan Mersin İdmanyurduspor ile Ankaraspor’u saf dışı bırakarak adını finale yazdıran Samsunspor, Süper Lig için kozlarını paylaşacak. Büyük heyecanla beklenen karşılaşma 18 Mayıs Pazar günü saat 17.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmadan mutlu ayrılacak takım; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi devlerin mücadele ettiği Süper Lig vizesi alacak.

 

Samsun finali kazanmak istiyor

Samsunspor’da 15 kez rakip fileleri havalandıran Adiloviç, Ankaraspor karşılaşmasından mutlu ayrıldıkları gibi Mersin sınavını da iyi bir sınavla kapatarak, Süper Lig bileti almak istediklerini söyledi. Mersin maçının hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürdüklerini dile getiren Adiloviç, “İstanbul’da zafere ulaşan taraf biz olmak istiyoruz. Bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Mersin maçını kazanarak camiamızı mutlu etmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2014, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195