Title of a News Article

Süt; Hedefimiz 3 puan

.

Süt; Hedefimiz 3 puan
banner206

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Giresunspor deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

PTT 1. Lig’de 21 puanla 14. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, ligin 22. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tugay Kerimoğlu nezaretinde Giresun maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Sarı-Yeşilliler, hazırlıklarının Urfa etabını bugün sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Zorlu karşılaşma için bugün uçakla aktarmalı olarak Giresun’a gidecek olan Şanlıurfaspor, son hazırlıklarını Giresun’da tamamlayarak kampa girecek.

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Giresunspor deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi. Samsunspor maçını unuttuklarını dile getiren Süt, “Artık biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz, Samsunspor maçından çıkaracağımız dersler oldu, takımımız Giresun maçına bu eksiklerini giderecek şekilde çalıştı. Takımımıza güveniyoruz, Giresunspor maçından 3 puanla dönmeyi arzuluyoruz. Giresunspor’dan alacağımız bir galibiyetle seri yakalayıp üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz” dedi.

Süt, sakatlığının bulunan Oğuzhan Kayar ve kırmızı kart cezalısı Şaban Özel’in Giresunspor maçında forma giyemeyeceğini de belirtti.

 

Saygı duruşu yapılacak

Şanlıurfaspor’un deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı öncesinde Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırıları nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şunlara yer verildi;

“Ankara ve Diyarbakır'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara yapılan hain terör saldırılarında çok sayıda asker ve sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeni ile 19.02.2016 - 22.02.2016 tarihleri arasında oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.”

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195