Title of a News Article

Süt iddialı konuştu

Süt iddialı konuştu
banner206

Şanlıurfaspor yönetim kurulun üyesi Kemal Süt, bu hafta oynanacak Adana Demirspor maçından 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Süt, Samsunspor maçında 1 puan kazanmadıklarını aksine 2 puan kaybettiklerini ifade ederken, çok iyi oynadığımız bir maçta sahadan beraberlikle ayrıldık. İnşallah Adana Demirspor maçında alacağımız 3 puanla liderlik koltuğuna daha çok yaklaşacağız” dedi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, antrenman sonrası yaptığı açıklamada ilk 9 haftada Şanlıurfaspor’un istediği noktada bitirdiğini belirtirken, “Puan tablosu olarak daha iyi yerde olmayı arzu ediyorduk ama sonuç olarak baktığımızda yine de çok iyi bir yerdeyiz. İlk 9 haftayı averajla 4. Sırada tamamladık. Şuan liderin 3 puan gerisindeyiz. Buda hedeflerimizin içinde olan bir durumdu. Tabi ki arzumuz lider olarak bugünlere gelmek ama inşallah önümüzdeki haftalarda bunu da başaracağız. Yönetim kurulu olarak buna inancımız sonsuz. İnşallah ilk yarıyı lider olarak

 

“Demirspor maçından 3 puan bekliyoruz”

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, Pazar günü saat 13:30’da oynanacak Adana Demirspor maçından 3 puan beklediklerinin altını çizerken, “İnşallah bu hafta 3 puan alarak hanemize 3 puan daha yazdırırız. Çok şükür takım olarak bir sıkıntı yok. Fakat Adana Demirspor’da güçlü bir takım. Her ne kadar da bizim altımızda olsa da çok iyi bir takım. Sahamızda seyircimiz ile birlikte bu haftayı 3 puanla kapatıp şehrimize bir bayram havası getirmeyi diliyoruz.

Maddi destek konusunda aldığımız destekler yeterli değil diyerek Şanlıurfaspor’a kamuoyundan destek isteyen Süt, “Aldığımız destekler yereli olmamakla birlikte inşallah önümüzdeki zamanda maddi sıkıntıdan kurtulmayı amaçlıyoruz. Sayın Valimiz, Sayın Bakanımız ve Sayın Başkanlarımız sağ olsunlar desteklerini bizden esirgemiyorlar. İnşallah bu desteklerin sonucunda da takım olarak daha iyi yerlere geleceğimizi ümit ediyorum.

 

“Passolig satışımız yetersiz”

Şanlıurfaspor taraftarının Passolig konusunda biraz daha duyarlı olmasını talep eden Süt, “Diğer takımlara baktığımızda Şanlıurfaspor taraftarının daha az sayıda kart aldığını görüyoruz. Taraftarımızın Passolig kartlarını alarak takımlarına destek vermelerini istiyoruz. Taraftarımızdan ricam herkes Passoligini son güne bırakmasın. Bu hafta Adana Demirspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Bu maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnanın Şampiyonluk kadar önemli bu maçta taraftarımız ile bu maçı alacağız. Onlar Şanlıurfaspor için çok önemli etkendir. Takımın bir parçasıdır. ” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195