Title of a News Article

Süt: Mazeret aramayacağız

 Süt: Mazeret aramayacağız
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, hafta sonu Boluspor ile oynayacaklarını belirterek, “Bu maçta 5 futbolcumuz cezalı olduğu için forma giyemeyecek ama biz mazeret aramayacağız, bu maçı kazanıp ilk yarıyı iyi kapatmak istiyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, 1-1 berabere kaldıkları Albimo Alanyaspor maçını Urfaspor’a değerlendirerek ,”Alanya karşısında iyi bir futbol ortaya koyduk. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatmamıza rağmen ikinci yarıda rakip kaleye müthiş bir baskı kurduk ve bunun neticesinde bulduğumuz golle eşitliği sağladık. Ancak daha sonra üst üste yediğimiz kırmızı kartlarla 9 kişi kaldık ve oyun dengelerimiz altüst oldu. Fakat buna rağmen iyi bir futbol sergileyip 1 puanı alan taraf olduk. Rakiplerimizin kaybettiği haftada belki bu maçı galibiyetle kapatsaydık daha güzel olacaktı ama olmadı, bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi. Süt, ayrıca Alanya karşısında 5 futbolcularının cezalı duruma düşmesine çok üzüldüklerini söyledi.

Haftaya sahalarında Boluspor ile oynayacaklarını da vurgulayan Süt, “Bu maçımızı oynayıp ilk yarıyı Kayserispor maçını oynamadan tamamlayacağız. İlk yarının son maçı olan Kayserispor maçını ise ikinci yarının başında oynayacağız. Bu hafta oynayacağımız Boluspor maçını kazanmaktan başka bir gayemiz yok. 5 Cezalı futbolcumuz olmasına rağmen bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Bu maçta mazeret aramayacağız, Boluspor sınavını taraftarlarımızın vereceği destekle 3 puanla atlatıp ilk yarıyı 27 puanla iyi bir sıralamada bitirmeyi arzuluyoruz ” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195