Title of a News Article

Süt rotayı belirledi

 Süt rotayı belirledi
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Samsunspor deplasmanından alınan bir puanın kendileri için çok iyi olduğunu belirtti. Süt, ayrıca bundan sonra alacakları galibiyetlerle liderliği ele geçirmek istediklerini söyledi. 

ABDÜSELAM YAVUZ
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Samsunspor maçını değerlendirdi. Şanlıurfaspor’un son 3 hafta üst üste galibiyetler aldığını ancak bu seriyi Samsun’da bozduğunu vurgulayan Süt, “Samsun maçında yine iyi oynayan taraf bizdik. İki topumuz direkten döndü. Bu maçta galibiyeti de biz kaçırdık. Ancak alınan bir puan da iyidir. Rakiplerimizin puan kaybetmesiyle Samsun gibi deplasmandan alınan bu bir puanın değeri daha da çok arttı” dedi.

Samsunspor karşısında alınan bir puandan dolayı teknik heyet ile futbolcularına teşekkür eden Süt, “Takımımız gelecek açısından büyük umut veriyor. Şuanda arzuladığımız yerdeyiz, umut ediyorum ki önümüzdeki haftalarda da güzel sonuçlar alarak liderliğe yükseleceğiz” diye ifade etti. 

“Arayı iyi değerlendireceğiz”
Süt, Milli maçlar nedeniyle lige bir haftalık ara verildiğini de anımsatarak, “Bu arayı iyi değerlendirip evimizde ağırlayacağımız Adana Demirspor maçına güzel bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Her maça olduğu gibi bu karşılaşmada da hedefimiz 3 puan olacaktır. İnşallah Adana Demir’i devirip istediğimiz noktaya ulaşacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195