Title of a News Article

Süt, rotayı çizdi

Süt, rotayı çizdi
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Osmanlıspor maçını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 22. Haftasında ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde oynadığı 21 maçın 8’sinden galibiyet, 8’inden beraberlik ve 5’inden de mağlubiyetle ayrılarak 32 puanla 7. Sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, galibiyet sayısını arttırarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Cihat Arslan’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte göreve getirilen Teknik Direktör Osman Özköylü ile çıktığı 2 maçtan 4 puan toplayan Sarı-Yeşilliler, hafta sonu ağırlayacağı Osmanlıspor maçından da 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

 

Süt: Osmanlı maçını da kazanmak istiyoruz

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Urfastar’a yaptığı açıklamada, geçen hafta 1-0 galip geldikleri Karşıyaka galibiyeti ile moral bulduklarını belirterek, Pazar günü karşılaşacakları Osmanlıspor maçını da 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Sarı-yeşilli ekibin Osmanlı maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Süt, “Osmanlıspor maçı bizim için çok büyük önem arz ediyor. Bizim gibi ilk 2 için mücadele eden Osmanlı ile aramızda 5 puan farkı bulunuyor, bu puan farkını kapatmamız lazım. Bu maç adeta 6 puanlık bir maç niteliği taşıyor. Bunun için Osmanlıspor sınavını mutlak 3 puanla kapatmamız gerekiyor. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah bu maçı da kayıpsız atlatıp hedefimize doğru adım adım yürüyeceğiz” dedi.

 

“Taraftarları bekliyoruz”

Süt, Osmanlıspor maçının çok zor geçeceğini vurgulayarak, "Bu maçta taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Geçen Karşıyaka maçında cezamız dolaysıyla taraftarlarımızdan beklenen desteği göremedik ama Osmanlı maçında tribünlerin dolu olmasını arzuluyoruz. Taraftarlarımızın Osmanlıspor maçında bizleri yalnız bırakmamalarını arzuluyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile Osmanlı maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195