Title of a News Article

Süt: Şampiyonluk için kenetlenmemiz lazım

Süt: Şampiyonluk için kenetlenmemiz lazım
banner206
PTT 1.Lig ekiplerinden sarı-yeşilli ekip Şanlıurfaspor’un 2. Başkanı Kemal Süt, takımın Giresunspor galibiyetiyle kendine geldiğinin altını çizerek, taraftarları takımlarını desteklemeye davet etti.

Süt yaptığı açıklamada, “Giresunspor’u Hüseyin Hocanın gelişiyle birlikte kenetlenerek yendik. Şampiyonluk için kenetlenmemiz lazım.” Dedi.

Herkesin passolig kart alarak stada gelip Şanlıurfaspor’u bizzat desteklemeleri gerektiğini belirten Şanlıurfaspor 2. Başkanı Kemal Süt; “Hüseyin hocaya güvenip takımın teknik patronu olarak getirdik. O da sağolsun güvenimizi boşa çıkarmadı ve ligin başından beri hasret olduğumuz galibiyet sevincini bize yaşattı. Bu takıma çok emekler verildi, tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizden ricamız en azından iç saha maçlarımızda gelip bizzat Şanlıurfaspor’umuzu saha içerisinde desteklesinler. Bu takım ben Urfalıyım diyen herkesin takımıdır.

Taraftar desteğini arkamıza alarak büyük işler başarabiliriz. Şampiyonluk yaşamış takımların birçoğu bunu taraftarıyla birlikte başarmıştır. Eğer Şanlıurfalı hemşerilerimizde maçlara gelip bizzat destek verirlerse her şey olur. Şampiyonluk için şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor, bu takıma bu halkın sahip çıkması gerekiyor. Bu hafta Bolu deplasmanına gideceğiz, orada Bolu’yu yenersek ardından gelip kendi sahamızda da Denizlispor’u yenersek bir anda ilk sıralara yükseliriz. Bolu maçına da herkesi bekliyoruz ama özellikle iç sahada oynayacağımız Denizlispor maçına tüm Şanlıurfa halkını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195