Title of a News Article

Süt, yol haritasını belirledi

Süt, yol haritasını belirledi
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, artık puan kaybedecek lüksleri kalmadığını belirterek, bugün deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçını mutlak galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de son haftalarda aldığı kötü sonuçlardan dolayı 28 puanla 7. Sıraya düşen Şanlıurfaspor, bundan sonraki maçlarda puan kaybetmek istemiyor. Sarı-yeşilliler, ligin 20. Haftasında bugün saat 14.00’te deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçını 3 puanla kapatarak kötü gidişata son verip çıkışa geçmeyi planlıyor.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarından dolayı zirveden uzaklaştıklarını belirterek, “Bundan sonraki maçlar artık bizim için daha önem kazandı. Artık puan kaybedecek lüksümüz kalmadı. Elazığspor maçını 3 puanla kapatıp moral bulmak istiyoruz. Daha sonra Karşıyaka ve ardından da Osmanlıspor’u evimizde ağırlayacağız. Önümüzdeki oynayacağımız bu üç karşılaşmadan alabileceğimiz iyi sonuçlar hedeflediğimiz ilk 2 yolunda bizlere büyük umut olacak” dedi.

Süt, bundan sonra Teknik Direktör Osman Özköylü ile yola devam edeceklerini de anımsatarak, “Bilindiği gibi Cihat Hoca ile Antalyaspor maçının ardından yollarımızı ayırdık. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılı Teknik Direktör Osman Özköylü ile Urfaspor güzel sonuçlar elde edecektir” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195