Title of a News Article

Urfaspor, ŞUTSO’dan otobüs desteği istedi

Urfaspor, ŞUTSO’dan otobüs desteği istedi
banner206

Şanlıurfaspor Kulübü, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Sarı-Yeşilli kulübe takım otobüsü desteği bekliyor

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) öncülüğünde başlatılan kampanyayla Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'a takım otobüsü alındı. Sivaspor’a teslim edilen takım otobüsünden dolayı kulüp tarafından STSO’ya teşekkür edilirken, gözler Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na çevrildi.

URFASPOR’UN TAKIM OTOBÜSÜ YOK

Maddi anlamda zor günler geçiren Şanlıurfaspor, ligin 3’üncü haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve merkez ilçe belediye başkanlarının desteği ile transfer tahtasını açmıştı. Yeni transferlerle artık karşılaşmalara çıkmaya başlayan Sarı-Yeşilli ekibin halen takım otobüsü yok.

ŞUTSO’YA ÇAĞRI

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Sivasspor’a takım otobüsü alınmasının ardından Şanlıurfaspor Kulübü’nden de Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na ‘Bize takım otobüsü alın’ çağrısı yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bu örnek davranıştan dolayı SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI yönetimini Başkanını tebrik ediyoruz. Aynı Desteği Şehrimizin Marka Değeri olan.    Şanlıurfaspor içinde  ŞANLIURFA TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN  Şanlıurfasporumuzada Takım Otobüsü  desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

PELTEK VE YÖNETİMİ NE KARAR ALACAK?

Bu arada Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve yönetiminin bu çağrıya nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Taraftarların da takım otobüsü konusunda destek beklediği Peltek ve yönetiminin, bu karara olumlu bakması talep ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195