Title of a News Article

Süt’ten acı sözler!

.

Süt’ten acı sözler!
banner206

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Kemal Süt, Şanlıurfalı iş adamlarının takıma destek vermemesinden yakınarak, “Bu sezon hiçbir iş adamı ne manevi ne de maddi anlamda bize destek vermedi” dedi.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Kemal Süt, yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçını kazanarak üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi. Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından takımda birlik ve beraberlik ortamının oluştuğunu vurgulayan Süt, “Yeni Malatya maçında eksiklerimizi gördük, bu eksiklerle ilgili müdahalelerde bulunduk. Bu maçtan dersler çıkardık. Yeni Malatya maçına çıkmadan önce şampiyonluk hesapları yapıyorduk, bu maçı kaybetmekle hedefimizden kopmadık. Urfaspor hepimizin takımıdır, Urfaspor’un markasıdır, Urfa’nın değeridir. Bu değerin yerlerde sürünmesi değil göklerde görmek istiyoruz. Herkesin bu takıma birlik ve beraberlik çerçevesinde destek olmasını istiyoruz” dedi.

Haftaya Alanyaspor ile deplasmanda oynayacaklarını vurgulayan Süt, bu maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ve zorlu deplasmandan 3 puanla döneceklerini dile getirdi. “Nasıl ki bir galibiyetin primi varsa mağlubiyetin de karşılığı vardır” diyerek, futbolcularına gözdağı verirken, Abdulkadir Özgen’in de kadro dışı kaldığını kaydetti.

Şanlurfaspor’un önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar alacağına inandığını sözlerine ekleyen Süt, şunları kaydetti;

“Bana göre Şanlıurfaspor bu kadroyla Süper Lig’de olmuş olsaydı en kötüsü ilk 10 içerisinde olurdu ama bizim PTT 1. Lig Süper Lig’den daha da zor bir ligdir. Bizim ligde, her takım birbirini yenebilecek kapasitede. Biz bazı talihsizliklerden dolayı şuanda kötü bir sıralamada yer alıyoruz. Önümüzdeki maçlarda alacağımız iyi sonuçlarla iyi bir yerlere geleceğimize inanıyorum. Bugün iki maçı kazanırsak üst sıralara yükseleceğiz. Yeni Malatyaspor maçının ilk yarısı 3-0 bitebilecek bir maçtı ama şanssızlığımızdan dolayı bu maçı kaybettik. Biz tüm taraftarlardan Urfaspor’a sahip çıkmasını istiyoruz. İş adamlarımızın da Urfaspor’a sahiplenmesini istiyoruz. Urfalı hiçbir iş adamından ne maddi ne de manevi destek görmedik. Kulübün maddi sıkıntılar vardır ama PTT 1. Lig’e baktığınız zaman en az sıkıntısı bulunan kulüplerden birisi Urfaspor’dur. Maddi anlamda bizden daha kötü olan takımlar da var.”

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195