Title of a News Article

Tamamlanamayan maç...

.

Tamamlanamayan maç...
banner206
 Şanlıurfaspor, Topuk yaylası tesisleri,nde karşılaştığıAdanaspor ile 2-2 berabere kaldı.yeni sezon hazırlıklarını yürüten Şanlıurfaspor ikinci hazırlık maçını Ligde ilk hafta karşılaşacağı Adanaspor ile yaptı.

Şanlıurfaspor, Fevzi Elmas, Göksu Alhas, Onur Akbay, Hüseyin Tok, Hüsnü Başkurt, Mustafa Aşan, Onur Bilgen, Yusuf Akyel, Simon Zenke, Youssef Yeşilmen ve Rodrigo Tello'dan oluşan ilk 11 ile sahaya çıktı.

Adanaspor ise Atilla Koca, Fahri Akyol, Ozan Tahtaİşleyen, Mertan Açıl, Selçuk Şahin, Fatih Şen, FevziÖzkan, Samican Keskin, Olcay Turhan, Ergin Keleş, Murat Yılmaz ve Tiago Bezerra 11'i ile sahada yer aldı.

Yoğun sisten dolayı 83. dakikada biten maçta Adanaspor 45. dakikada Ergin Keleş'in penaltı golüyle devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarı'da daha üstün olan taraf Şanlıurfaspor'da 63. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Rodrigo Tello durumu 1-1'e getirdi.

Oyuna iyice ağırlığını koyan sarı yeşili ekipte 75. dakikada sahneye çıkan Youssef YeşilmenŞanlıurfaspor'u 2-1 üstünlüğe taşıyan golü kaydederken, 80. dakikada kişisel becerisi ile ceza sahasına giren Tiago'nun vuruşu filelerle buluşunca karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Dakikalar 83'ü gösterdiğinde yoğun sis altında kalan ve görüş açısının iyice düşğü anda maçın orta hakemi karşılaşmayı erken bitirmek sorunda kaldı

Düzce Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde oynanan karşılaşmayı Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Fethi Şimşek, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp AS Başkanı Nabi Kırmızı, 2. Başkanlar Aslan Akyürek, Mehmet Çavuş, Hıdır Tepret, Futbol şube sorumlularıFerudun Geçgel, Maruf Güneş, Nihat Kırmızı ve Alt yapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Bahçıvan'da takip etti. 


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195