Title of a News Article

Tandoğan'dan flaş açıklamalar...

.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, devre arasında yapmayı düşündükleri 4-5 transferle şampiyonluğu zorlayacaklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Pendikspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyerek, değerlendirmelerde bulundu. Ligde son 4 maçın kaldığını vurgulayan Tandoğan, en azından bu maçların 3’ünden galip ayrılmak istediklerini belirtti.

Kamp dönemlerini sınırlı sayıda futbolcularla bitirdiklerini ve son ligin başlamasına günler kala transfer edilen oyuncuların kendileriyle hiç antrenmana çıkmadan maçlarda oynadığını belirten Tandoğan, “Bizim için kolay bir şey olmadı ama arkadaşlarımızın verdiği reaksiyon, istek, arzu ve hırsları bizi çok umutlandırdı ve sezona çok iyi başladık. 9 Haftalık periyotta inanılmaz bir istek vardı sonrasında istemediğimiz şeyler oldu. Bunlar da son 4 maçta kaybettiğimiz 3 maç oldu” dedi.

 

“Hakemler bizi aşağıya çekti”

Tandoğan, son kaybettikleri Hacettepe maçıyla ilgili hakeme tepki göstererek, “Ben hayatımda hiçbir zaman hakemler hakkında kötü yorum yapmadım. Çünkü biz hakemlere karşı çok ciddi bir baskı oluşturan hoca tiplemesi olmak istemiyorum. Çünkü sahada ne verdiğiniz ve taraftarın ne aldığı önemlidir. Ancak hakemlerin ufak tefek hataları bizi aşağıya çekti” diye ifade etti.

 

İşte Ali Tandoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar…

Oyuncularından çok memnun olduğunu vurgulayan Tandoğan, “Tabi ki çok eksiklerimiz var. Yönetimin zaman zaman serzenişte bulunduğu süreçler oldu. Bu süreç içerisinde Bakanımızın, Valimizin, Belediye Başkanımızın destekleri de oldu ama bu yeter mi? Tabi ki yeterli değil. İçeride sıkıntı var mı? Sıkıntıların olmama şansı yok, her kulüpte var ama bizde de olduğu kesin.

Bir takım geçen sene çok kötü durumlarla, şanssızlıklarla, başka olaylarla veya bilemediğimiz şeylerle düşüyorsa sonrasında toparlanması gayet normal olmaz. Çünkü düşen takımlar biran önce ayağa kalkamaz. Bizlerin buraya gelmesindeki en büyük amaç; Şanlıurfaspor gibi, Şanlıurfa gibi bir şehrin takımına sahip çıkacağını biliyoruz. Ama daha çok sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Çünkü kolay yerlerden geçmiyoruz.

 

“Artun, Hüseyin’e 7 gol attırdı”

Artun’a karşı bir belirsizlik var. Artun bizim takımımızda en değerli oyunculardan bir tanesidir, şuanda onun üstünde bir oyuncu yok, var da biz oynatmadık mı? Evet gol kaçırıyor ama bakıldığında oyun içerisinde oyuncunun mental ve yüz hatları bu. Hırçın tarzında bir oyuncu değil ama bu çocuk, elinden geldiğince sahada Urfaspor formasını giydiği için gerçekten elinden geleni yapmaya çalışıyor. Artun bugün belki 3 tane gol attı ama yaptıkları hareketlerle Hüseyin’e 7 tane gol attırdı. Birazda böyle düşünelim çünkü 2 oyuncunun arasında oynuyor.

Bu takımla çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımıza da bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

 

“İstediğimiz oyuncuları alırsak şampiyonluğu zorlarız”

Bizim devre arasında 4-5 oyuncuyu bu takıma kazandırmamız gerekiyor. Elememiz gereken bir oyuncu grubu daha var yani 7-8 oyuncu da buradan gidecek. Çünkü oynatamadığımız oyuncuyu burada tutmanın bir mantığı olmadığını düşünüyorum. Ligdeki yarış sonuna kadar böyle gidecek. Bizim koyduğumuz bir hedef var, dediğimiz oyuncular takıma kazandırılırsa her maçı kafada oynarız. Eğer istemediğimiz şeyler gelmezse bu takım Play-Off’u zorlar. Onlar da transfer edecekler, biz istediğimiz oyuncuları alırsak şampiyonluğu zorlarız.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER