Title of a News Article

Tandoğan'dan iddialı açıklama...

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, ligi şampiyonlukla tamamlayıp, sezon sonunda kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta oynadığı 12 maçtan 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 24 puanla averajla 3. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin ilk yarısında kalan son 5 maçtan da iyi sonuçlar alarak, ilk devreyi güzel kapatmak istiyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Ali Tandoğan, ilk yarıda 5 maç kaldığını belirterek, bu maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Tandoğan, yaptığı açıklamasında, üst üste alınan Bandırmaspor ve Karşıyaka mağlubiyetlerini değerlendirerek, “Bu bizim için bir süreçti, oynamış olduğumuz 11 haftanın sadece son 2 haftasında istemediğimiz sonuçlarla karşılaştık. Son haftalara baktığımızda takım içerisindeki arzu, istek son iki maçta kaybetmemize rağmen sahada vardı. Sadece sonuca yönelik bir yapı sergileyemedik. Bandırmaspor ve Karşıyaka mağlubiyetleri aldık. Bandırma maçı bizim için çok değerliydi, hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık, kendi evimizde kaybetmeyi düşünmüyorduk, taraftarlarımızın desteği ile galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorduk. Tabi bu maçta ufak tefek bireysel hatalarla kötü bir sonuçla karşılaştık. Oyunsal anlamda baktığımızda hak ettiğimiz bir mağlubiyet değildi, oyuncularım özellikle ikinci yarı istekli ve arzulu oynamasına rağmen bir türlü istenilen sonucu elde edemedik. Bu mağlubiyet tabi ki bizi çok üzdü, takımı toparlamak için elimizden geleni yaptık. Ardından oynadığımız Karşıyaka maçında 1-0 öne de geçtik ama akabinde çok çabuk gol yedik. Gol yedikten sonra oyuncularımızın konsantre olmalarını İstedik. Çünkü futbolda bunlar tamamıyla olan şeyler, bazen ne kadar önlem alsanız da bazı şeylere engel olamıyorsunuz” dedi.

 

“Bugsaşspor maçı çok değerliydi”

Bandırmaspor ve Karşıyaka mağlubiyetlerinin ardından sahalarında oynayacakları Bugsaşspor maçının kendileri için çok büyük değer taşıdığını vurgulayan Tandoğan, “Bugsaş, bu ligin kurulan en iyi takımlarından bir tanesidir. Adı Bugsaş olabilir ama bugün o takımı herhangi bir takıma verseniz çok farklı yerlerde olabilecek bir takıma sahip. Bunları oyunculara ilettik, sağ olsunlar bu maçta dirençlerini biraz daha yukarı taşıdılar, bire bir oyunlarını çok iyi sergilediler. Maçın başında 2-3 tane net pozisyon yakaladık, biri gol oldu ve arkasından yine duran toptan yediğimiz bir gol var. Futbolcu kardeşlerime söylüyorum; Ne kadar analiz yaparsanız yapın bu tip şeyler futbolun içerisinde olabiliyor. İkinci yarı oyuncularımın daha sakin ve kontrollü olmalarını istedik, bu maçın çok değerli olduğunu ve kaybetmemiz gerektiğini söyledik. Bireysel olarak çok güzel bir gol attık, takım 10 kişi kaldı ve 10 kişi kaldıktan sonra daha iyi bir performans verebilirdik. Kaybetmemenin verdiği korkudan dolayı ister istemez geri çekilme de oldu ama nihayetinde maçı kazanmış olduk” dedi.

 

“Kupayı kaldırmak istiyoruz”

Tandoğan, şuanda 3 takımla birlikte aynı puanı paylaştıklarını ve sezon sonuna kadar böyle gideceğini düşündüğünü ifade ederek, “Ligin ilk yarısında son 5 hafta kaldı, gönül ister ki tüm maçları kazanalım ama biz alabildiğimiz kadar puanları alıp ilk yarıyı güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz. Çünkü bize inanmış olan bir taraftar grubu var, çok güzel bir camianın içerisindeyiz, çok güzel bir oyuncu grubu içerisindeyiz, çok kaliteli insanlar var, burada olmaktan gerçekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Sağ olsun taraftarların da bize olan sevgisi aşikar. O yüzden onların bize verdiği sevgiyi, saygıyı bizim onlara saha içerisinde vermemiz gerekiyor. Elimizden geldiğince tüm isteğimiz, arzumuz, mücadelemiz bu yönde olacak. İnşallah sezon sonu başarıyı elde edip kupayı kaldırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142