Title of a News Article

Tandoğan’dan Urfaspor taraftarına çağrı

.

Tandoğan’dan Urfaspor taraftarına çağrı
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Kırklarelispor maçında kazanmadıkları için üzgün olduklarını belirterek, hafta sonu sahalarında oynayacakları Sakaryaspor maçında 25 Bin taraftarı görmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig’in 7. Haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile golsüz berabere kalan Şanlıurfaspor, 17 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Zorlu karşılaşmayı değerlendiren Ali Tandoğan, “Belki kazanamadık ama sonuç olarak kaybetmedik.1 puan ile dönüyoruz. Çok üzgünüm ama en azından Urfasporlulara liderliği getirdik ve yine gol yemeden maçı bitirdik. Oyuncularıma mücadeleleri için teşekkür ederim. Çok çalışarak daha iyi olmalıyız. #şanlıurfaspor taraftarlarımıza teşekkür ederim duaları için.

Şimdi hafta sonunda 25 bin kişiyi Sakarya maçına gelsinler istiyoruz. Sizin desteğiniz bizler için çok değerli olacak ve sizinle kazanacağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 10:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET DEMİR
MEHMET DEMİR - 7 yıl Önce

KAPILARI AÇMIYORLAR Kİ MAÇA GELELİM TARAFTAR REZİL OLUYOR HER ZAMANKİ GİBİ BU YILLARDIR BÖYLE 30 KAPISI OLAN STADYUMUN HER ZAMAN 2 KAPISINI AÇIYORLAR

SIRADAKİ HABER

banner195