Title of a News Article

Taraftar Mersin’e çıkarma yapacak

.

Taraftar Mersin’e çıkarma yapacak
banner206

Şanlıurfaspor taraftarları, Mersin İdmanyurdu maçında takımlarını yalnız bırakmayacak.

Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig’in 26. Haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile 6 puan niteliğinde bir maça çıkacak. Urfaspor bu maçı kazanıp rahat bir nefes almak isterken, Urfa taraftarları da bu kritik maç için Mersin’e gitme hazırlığı yapıyor. Taraftar dernekleri Mersin deplasmanına gitmek için organizasyon yaparken, taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve şimdiden Mersin deplasmanı için tahsis edilen 6 otobüsün dolduğu öğrenildi.

 

Çiftçi’den otobüs desteği bekleniyor

Şanlıurfaspor taraftarları, Mersin deplasmanına gidebilmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den otobüs talebinde bulunuyor. Sosyal medya hesaplarından Başkan Çiftçi’ye ulaşmak isteyen taraftarlar, Mersin’e gidebilmek için Büyükşehir Belediyesinden otobüs tahsisi yapılmasını istiyor.

Mersin maçında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını vurgulayan taraftarlar, “İyi günde de kötü günde de takımımızın yanındayız. Bu nedenle Şanlı takımımızı Mersin deplasmanında yalnız bırakmayacağız. Vereceğimiz destekle takımımızın kazanmasına yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142