Title of a News Article

Taraftarın sabrı taşıyor!..

Taraftarın sabrı taşıyor!..
banner206

  TFF 1.ligde son haftalarda istediğini bir türlü alamayan Şanlıurfaspor, bu akşam konuk olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sergilediği kötü oyun sonucu 2-0 mağlup oldu. Alınan bu mağlubiyetin ardından taraftarlar yönetimi ve oyuncuları çok sert dille eleştirdi

Sezon başında takıma transfer yapan ekibi suçlayan taraftarlar kesin çözümler üretilmesini istedi. Şanlıurfaspor ligde kötü giden tüm takımlara ilaç olmaya devam ediyor. 




Yeni yönetim ve kadro ile 2016-2017 yılı sezonuna başlayan Şanlıurfaspor, ligin 12. haftasında komşu deplasmana gitti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan sarı Yeşilli ekip, rakip karşısında 90 dakika boyunca üstünlük sağlayamadı ve bu haftada boş geçti.  



Büyük ümitlerle yeni sezona başlayan ve ligin 5. haftasına kadar iyi bir performans ve sonuçlar alan Şanlıurfaspor, kendi evinde Yeni Malatyaspor'a yenilerek deyim yerindeyse yıkıldı. kendi evinde 2-1 mağlup olan sarı Yeşilli ekip, 6. haftadan bu yana bir türlü istenilen sonuçları alamadı. galibiyete hasret kalan Urfaspor takımını bu haftada bir yenilgi alarak ligdeki kötü gidişatına devam etti. 



Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a deplasman 2-0 yenilerek galibiyet hasretine son veremeyen Şanlıurfaspor evine eli boş döndü. 



Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un gollerini Uche Kalu ve Nemanje kojic kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfa tugay
urfa tugay - 7 yıl Önce

urfa tugayı ne zaman taşınacak acaba?

SIRADAKİ HABER

banner195