Title of a News Article

Taraftarlar yeni stat istiyor

GAP Arena stadında yaşanan sıkıntılar taraftarların yeni stat istemelerine sebep oldu

Taraftarlar yeni stat istiyor
banner206

 Yıllardır bitmeyen sıkıntılardan bıkan Şanlıurfaspor taraftarları kendi aralarında imza kampanyası düzenleyerek, TOKİ’nin Şanlıurfa’ya yeni bir stat yapılmasını istedi.

İnternet üzerinden imza kampanyası başlatan taraftarlar, TOKİ’nin Türkiye’deki birçok şehire yaptığı modern statlardan bir tanesini de Şanlıurfa’ya yapmasını istiyor.
//imza.la/sanliurfalilar-toki-den-sanliurfaspora-yakisir-yeni-bir-stadyum-istiyor’ web sitesi üzerinden imza kampanyası düzenleyen taraftarlara Şanlıurfaspor’a gönül vermiş bir çok kişi imzaları ile destek olurken, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfaspor AS Başkanı Nabi Kırmızı’a Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 11 Nisan yerinin stat olarak değerlendirilmesi gerektiğini yazmıştı.
GAP Arena stadının olimpiyat stadı olduğunu anımsatan Kırmızı, “Mevcut stadımız Olimpiyat stadı, ev sahibi takım olarak bize avantaj sağlamıyor” diyerek GAP Arena stadının futbola elverişli bir statyum olmadığına vurgu yapmıştı.
Şanlıurfaspor’lu taraftarlar ise, GAP Arena stadının seyir açısından da uygun olmadığına ve kentin yeni bir stada ihtiyacı olduğuna dikkat çekerken, “İnşallah yapacağımız kampanyalar ile TOKİ taraftarın sesini duyar ve Şanlıurfamıza yeni bir stat yapar, GAP Arena stadı olimpiyat stadı olarak yapılmış bir yer. Maçlarda sesimizi yeterinde duyuramıyoruz. Tribünler sahaya çok uzak. 1992 yılında o günün şartları ile yapılmış ve 17 senede bitirilmiş bu stat artık günümüze uygun değil. Başka şehirlerde artık bu tür statları yıkıp daha modern ve tribünlerin sahaya daha yakın olduğu statlar yaparken, Süper lig mücadelesi veren ekibimiz halen bu tür statlarda maçlarını oynuyor. TOKİ’den Şanlıurfa için diğer illere yaptığı gibi yeni bir stat istiyoruz” dediler.
Öte yandan Taraftarların internet üzerinden açmış olduğu imza kampanyasına destek isteyen sayfa yetkilileri, atılan elektronik imzaların artmasını isteyerek, tüm Şanlıurfalılardan destek istedi.

//imza.la/sanliurfalilar-toki-den-sanliurfaspora-yakisir-yeni-bir-stadyum-istiyor

linkini tıklayarak TOKİ’den Şanlıurfa’ya yeni stat projesi imza kampanyasına katılabilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195