Title of a News Article

Taraftarlardan şok karar!

.

Taraftarlardan şok karar!
banner206

Samsunspor maçında takımlarını desteklemeyi planlayan Şanlıurfaspor taraftarları, son günlerde çıkan olaylardan dolayı Samsun’a gitme programını iptal ettiler. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 4. Haftasında Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacak. Sarı-Yeşilli taraftarlar, otobüslerle Samsun’a giderek bu zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmayacaklardı. Fakat son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından bazı illerde Kürt vatandaşlara yönelik yapılan saldırılar nedeniyle taraftarlar Samsun’a gitmekten vazgeçti.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’u hiçbir deplasmanda yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Samsunspor maçında da takımımıza destek verebilmek için organizasyon yapıyorduk. Hatta çok sayıda taraftar Samsun’a gelebilmek için bizimle iletişim kurdu. Samsun’a 2-3 otobüs gitmeyi planlıyorduk. Ancak son günlerde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı Samsun programımızı iptal ettik. Çünkü Samsun yolunda taraftarlarımıza yönelik yapılabilecek bir saldırı bizi derinden üzer. Ben hiç kimsenin burnunun kanamasını istemiyorum. Bu nedenle Samsunspor deplasmanına gitmekten vazgeçtik” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195