Title of a News Article

Taraftarlardan Süt’e teşekkür

 Taraftarlardan Süt’e teşekkür
banner206

Şanlıurfaspor taraftarları, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt’ün göreve gelmesinden buyana yaşadıkları sıkıntıların çözüldüğünü söylediler.

Şanlıurfaspor’u gerek iç saha maçlarında gerekse de dış saha maçlarında yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Çarşı Taraftar Grubu Başkanı Kerim Aktosun ve Sarı Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı İsmail Arslan, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt’e kendilerine yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’un başarısı için yoğun çaba gösterdiklerini dile getiren Aktosun ile Arslan, “Zaman zaman taraftarlar olarak sorunlar yaşıyorduk. Fakat Kemal Süt’ün Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden bu yana yaşadığımız sorunlar teker teker çözülüyor. Kendisi yaşadığımız her türlü sorunla yakından ilgileniyor ve sorunun çözülmesinde emek harcıyor. Son olarak Ligin 26. haftasında oynayacağımız önemli Samsunspor maçında numaralı tribünde yer almamız için kendisinden destek istedik. Bu konuyu hafta için yönetim kuruluyla görüşeceklerini söyledi. Kendisine bizlere yardımcı olmasından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195