Title of a News Article

Taşyürek: Desteğe ihtiyacımız var

.

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kırklarelispor maçında, taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 24. Haftasında sahasında Kırklarelispor ile oynayacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Görevinden istifa eden Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın yerine gelen Ahmet Taşyürek, Kırklarelispor karşılaşmasında ilk kez takımın başında sahaya çıkacak. Taşyürek, yaptığı açıklamada, “Kalan maçlarımız az, vaktimiz az. Yoğun bir şekilde mesaimizi, vaktimizi, bütün gücümüzü sahada takımın eksiklerini gidermek için çalışıyoruz” diyerek, şunları kaydetti;

“Hedefimiz tekrar amacı olan, tekrar kendi istek ve arzularına yönelmiş Urfaspor’u kazanarak, rakibi boğarak, içeride ve dışarıda aynı oynayacak şekilde görmek. Bütün çabamız bu şekilde. Ama bizim desteğe ihtiyacımız var. Kırklarelispor maçı benim ilk maçım olacak. Taraftarlarımız bu maçta tribünde olursa ve o sıcaklıklarını ilk dakikadan itibaren gösterirlerse bizi çok mutlu eder. Hepsine teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142