Title of a News Article

Tatlıses'ten bir tepki daha!

.

Tatlıses'ten bir tepki daha!
banner206

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe taraftarı olan başarılı Türkücü İbrahim Tatlıses, Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu'nun müsabakada gol atmasının ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla tepkisini gösterdi.

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, dün akşam oynanan Medipol Başakşehir maçında Fenerbahçe'ye gol atan Emre Belözoğlu'na yönelik tweetler atarak, Fenerbahçe yönetimine tepkisini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu ve kaptanı Emre Belözoğlu'nun eski takımı Fenerbahçe'ye gol atma başarısını göstermesinin sonrasında İbrahim Tatlıses, sosyal medya platformu olan Twitter'daki resmi hesabından paylaşımlar yaptı.

Emre Belözoğlu'nun golüyle tweet atan başarılı şarkıcı, yönetime sert tepki gösterdi. Fenerbahçe maçlarında atmış olduğu tweet'lerle zaman zaman herkesin ilgisini çekmeyi başaran ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses ''Bir tane daha at Emre, bence mahsuru yok. At ki yönetime kapak olsun. Senin gibi adamı gönderdiler be yazık ki ne yazık.'' ifadelerini kullandı.





Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Urfa spora neden tep ki vermiyor bagımsız Milet vekili adayı olsun bakalım kaç oy alacak hodri meydan

SIRADAKİ HABER

banner195