Title of a News Article

TED Şanlıurfa Koleji’nde Futsal Cup Turnuvası heyecanı

TED Şanlıurfa Koleji’nde Futsal Cup Turnuvası heyecanı
banner206
  Nitelikli eğitiminin yanında kültür, sanat ve sportif faaliyetlerle öğrencilerini geleceğe hazırlayan TED Şanlıurfa Koleji, bu yıl 2.’sini düzenlediği Futsal Cup Turnuvası’nda heyecan fırtınası yaşandı.

90 yılık eğitim tecrübesiyle birbirinden özel ve anlamlı projelere imza atan TED Şanlıurfa Koleji, bu kez dünyada yaygın olarak oynanan ve salon futbolu olarak bilinen Futsal Cup Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Genel olarak futbola benzeyen; fakat kuralları futboldan farklı olan turnuvaya katılan öğrenciler ‘centilmenlik’ duygularıyla oynadıkları güzel karşılaşmalarla alkış topladı. Ailelerin tribünlerde çocuklarına destek verdiği Futsal Cup Turnuvası’nda şampiyon olan takıma kupaları ve çeşitli hediyeler verildi.

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, çocukları modern eğitimin bütün imkânlarından yararlanarak geleceğe hazırladıklarını ifade etti.

Öğrenciler arasında kardeşlik ve centilmenlik duygularını geliştirmek, mevcut enerjilerini spora aktarmak, okullar arasındaki birlik ve beraberliğe katkıda bulunmayı amaçladıklarını vurgulayan Şamat, bu çerçevede geleneksel hale getirdikleri vizyon projeleri Futsal Cup Turnuvası’nın ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi. Şamat, “Şanlıurfa’daki okullarımızın katılımı ile yapılan turnuva nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Takımlarımızı tebrik eder, başarıların devamını diliyorum.” dedi.

Müdür Arif Kemal Şamat, ödül törenine katılan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürü Emrah Yaşar ve Karaköprü Belediyespor’un teknik direktörü eski milli futbolcu Mehmet Yozgatlı’ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195