Title of a News Article

Temizkanoğlu: 'Beklentilerin altındayız'

.

Temizkanoğlu: 'Beklentilerin altındayız'
banner206

Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Ogün Temizkanoğlu'un Radyospor yayınında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;

 

'BEKLENTİLERİN ALTINDAYIZ'

"Oyunsal anlamda beklentilerin altındayız. Benim düşüncelerim doğrultusunda beklentilerin altındayız bu da skorlara yansıyor. Oyuncuların isim isim kaliteli olduğunu fakat bunu sahaya yansıtmaları gerektiğini söyledik. Bazı futbolcular daha önce yaşananlardan dolayı sorumluluk almaktan vazgeçtiler. Ne olursa olsun her futbolcu sorumluluk almak zorunda, sahada o birlik beraberliği göstermek zorunda. Bizler maçlara hazırlıyoruz fakat sahada onların performansı çok önemli. Beklentilerin çok altındayız ama bu aşılmayacak durum değil"

 

 'PERFORMANSIMIZ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI'

"Futbolcuların üzerinde baskı var. Şu iki haftayı iyi atlatsaydık farklı düşünecektik. Oyuncularım baskıyla mücadele etmek zorundular. Biz teknik ekip olarak izin kullanmadık. Arkadaşlarımızla durumu tartıştık. Farklı kararlar alalım mı, almayalım mı? Onlarda kendi kararlarını paylaştı. Sonuçtu futbolcu arkadaşlarımızın ailesi var ve izin kullanmaları lazım. Türkiye'de sonuca odaklı her şey. İki haftadaki performansımız ben de hayal kırıklığı yarattı"

 

'İNŞALLAH TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ'

"Her maç kırılma maçı, Mersin'den galibiyetle dönebilseydik ve Samsunspor'u geçebilsekdik rahat nefes alabilirdik. Düşecek olan 3. takım için baraj 38-40 olabilir. Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Şunu da bilsinler, aldığımız görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Biliyorum şu ana kadar onu başaramadık bu başaramadığımız anlamına gelmiyor. Bu hafta bazı konular hariç bizi çok iyi desteklediler. Her oyuncuya sahip çıkmak zorundalar. Burada ayrım yapmadan her oyuncuyu bağırlarına basmak zorundalar. İnşallah onları en sonunda mutlu ederiz"

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195