Title of a News Article

TFF 1. lig takımı, Fenerbahçe'den geri istiyor

TFF 1. lig takımı, Fenerbahçe'den geri istiyor
banner206
 Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Aatif Chahechouhe için eski takımı Sivasspor devreye girdi.

Osman Özköylü ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Mesut Bakkal'ı getiren Sivasspor'da Altınordu galibiyeti takımın üzerindeki ölü toprağını attı. Kırmızı- Beyazlılar'da geçen sezonun sonunda yönetime takımla ilgili raporunu sunan ve bu raporda özel olarak bir oyuncunun kalmasını isteyen Bakkal'ın yönetimden devre arası için de yine aynı takepte bulunduğu öğrenildi: Aatif... Fenerbahçe'de bir türlü teknik direktör Dick Advocaat'ın gözüne giremeyen Faslı yıldızın adı devre arasında gönderilecekler listesinde gösteriliyor. Sivasspor'un çiçeği burnunda hocası Mesut Bakkal'ın da yıldız oyuncu için vakit kaybetmeden harekete geçilmesini istediği bildirildi.

 

BAŞKANLAR GÖRÜŞECEK

 

Başkan Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bu konuda bir görüşme yaparak oyuncunun geleceğiyle ilgili düşüncelerini soracak. Eğer kamuoyunda konuşulduğu üzere Aatif ile yollar ayrılacaksa ilk taliplisi Sivasspor olacak.

 

"TEKLİF GELİRSE..."

 

Aatif, kısa zaman önce yakın çevresine, "Ben burada elimden geleni yapmaya çalışacağım, ancak kulübe ve benim şartlarıma uyan bir teklif gelirse değerlendiririm"demişti. 29 yaşındaki oyuncunun, Sivas'a dönme konusundaki düşüncesi ise bilinmiyor.

 

AATİF'İN FENERBAHÇE PERFORMANSI

 

Maç Gol Asist

Süper Lig - - -

Ş.Ligi öneleme 2 - -

Avrupa Ligi 2 1 -

Toplam 4 1 -

 

(Fanatik)

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195