Title of a News Article

TFF, Urfaspor'un itirazını reddetti...

TFF, Urfaspor'un itirazını reddetti...
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Şanlıurfaspor'a 3 puan silme cezası vermişti. Urfaspor bu konuya itiraz etti ama TFF Tahkim Kurulu, yapılan itirazı reddetti.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, bir süre önce Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve Misli.com 2. Lig'deki kulüplerin başvurularını, sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre incelemişti. Verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan TFF 1. Lig temsilcileri Ankaraspor ve Eskişehirspor ile Misli.com 2. Lig'den Elazığspor, Gümüşhanespor, Kardemir Karabükspor ve Şanlıurfaspor kulüplerinin üçer puanını indirdi.

Şanlıurfaspor Kulübü'nün konuyla ilgili Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz da reddedildi. Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklamada,  şu ifadelere yer verdi;

"Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 15.10.2020 tarihli E.2020/41 - K.2020/02 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Kulüp Lisans Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195