Title of a News Article

Trabzon, Urfasporlu futbolcuyu istiyor

Trabzon, Urfasporlu futbolcuyu istiyor
banner206

Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor, Şanlıurfaspor’da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve geleceğin yıldızları arasıda gösterilen Kubilay Sönmez’e talipli oldu.

Sezon başında 22 transfer yapan ve kaliteli bir kadro oluşturan Bordo-Mavililer devre arasında da kadrosuna 8 oyuncu katmayı planladığı öğrenildi.

Bu oyuncuların büyük bölümünün genç yetenek olacağı ifade edilirken yapılacak olan 8 transferin 6'sını 1461 Trabzon'a kiralık olarak gönderilecek.

Trabzonspor 2 oyuncuyu ise A takıma alacak. Trabzonspor'un takip ettiği genç oyuncuların başında ise Nürnberg'in stoperi Özgür'ün olduğu kaydedildi.

Ayrıca Trabzonspor'un, Bucaspor'un sol beki Batuhan, Şanlıurfaspor'dan Kubilay, Osmanlıspor'dan Tugay ve Boluspor'dan Emre ile Fenerbahçe'ye aldırmak istediği Cenk Ahmet içinde girişimlerde bulunacağı, bu oyuncuları kadrosuna katmaya çalışacağı belirtildi.

Bu arada Şanlıurfaspor’un sezon başında Çanakkale Dardanelspor’dan 3 yıllığına kadrosuna kattığı Kublay Sönmez, bu sezon 11 maçta sarı-yeşilli formayı terletti. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195