Title of a News Article

Tugay Kerimoğlu'ndan hep aynı hikaye...

.

Tugay Kerimoğlu'ndan hep aynı hikaye...
banner206
 PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u adım adım kümeye doğru götüren Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu, Balıkesirspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, Sarı-Yeşilli ekibin ligi en iyi yerde bitireceğini söyledi.

Ptt 1. Lig'de oynanan Balıkesirspor'un evinde Şanlıurfa'yı 1-0 malup ettiği maç sonrası her iki takımın teknik direktörü basın toplantısı düzenledi.
Şanlurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarının artık sona ermesini diledi. Kerimoğlu, "İyi oynayan, düşündüğünü oyuna yansıtan bizdik. Ancak son dakikalarda bir gol yedik ve mağlup olduk. Sonuna kadar takımımın arkasındayım, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Maça odaklanmak zor
Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer de terör olaylarını kınadı. Takımıyla çıktığı 2 maçı 6 puanla geçen Erginer, "Böyle durumlarda maça odaklanmak da zor oluyor. Takımımı bu nedenle de tebrik ediyorum. Ligde kolay maç yok. Puanlar aslanın ağzında değil, midesinde diyebiliriz. Biz de bu maçta çok zorlandık. Rakip bize alan bırakmadı. İkinci yarıda daha iyiydik. Üçüncü bölgede daha üretken olmalıyız. 2 maçta 6 puan topladık. Milli maç arasında da takımla daha iyi çalışma olanağı bulacağım. İnşallah dahi iyi olacağız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195