Title of a News Article

Tugay Kerimoğlu sahaya çıkıyor

.

Tugay Kerimoğlu sahaya çıkıyor
banner206
Gaziantep'te gerçekleştirilecek "Yeşil sahada barış için kardeşlik" turnuvası gösteri maçında Şanlıurfaspor eski Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu da forma giyecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep'te Suriyeli sığınmacılar arasında düzenlenen turnuva, 17 Nisan Pazar günü oynanacak gösteri maçıyla sona erecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep'teki sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuva, Suriyeli sığınmacılar ile eski futbolculardan oluşan şöhretler karması arasında oynanacak gösteri maçıyla tamamlanacak.
Turnuvanın, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda 17 Nisan Pazar günü saat 12.00'de başlayacak kapanış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak.
Törende, turnuvada yer alan takımlar içerisinden seçilecek altın karma takımla, Türkiye'de önemli başarılar elde etmiş eski futbolculardan oluşan takımın yapacağı gösteri maçında Bakan Kılıç da oynayacak.
Veteranlar karmasında Ali Gültiken, Hasan Şaş, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Ali Cansun Begeçarslan, Feyyaz Uçar, Hasan Özer, Mehmet Yılmaz, Mustafa Özer, Mustafa Özkan, Ömer Çatkıç, Semih Yuvakuran, Tugay Kerimoğlu, Uğur Boral, Veysel Cihan ve Yasin Sülün yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195