Title of a News Article

Tugay Kerimoğlu’nun kader maçı

.

Tugay Kerimoğlu’nun kader maçı
banner206

Şanlıurfaspor’un başında çıktığı 16 karşılaşmanın sadece 2’sinden galip ayrılabilen Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu için Boluspor karşılaşması kader maçı olabilir.

 

UĞUR BUDAK

Samsunspor ve Giresunspor mağlubiyetleri ile büyük şok yaşayan ve 21 puanla küme düşme potasının 1 sıra üstünde bulunan Şanlıurfaspor’da, hedef tahtasının tam ortasında Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu bulunuyor. Devre arasında transferler konusunda tüm yetkiyi eline alan ve kadroyu sil baştan değiştiren Tugay Kerimoğlu, ilk bakışta ikinci yarıda alınan kötü sonuçların baş sorumlusu olarak ön plana çıkıyor.

 

Herşey Boluspor maçına bağlı

Şanlıurfaspor’da üst üste başarısız sonuçlar alınması yönetimde de hareketlenmeye yol açtı. Bazı yönetim kurulu üyelerinin, Tugay Kerimoğlu ile yola devam edilmesinin hata olacağı yönündeki düşüncelerini Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’e bildirdiği öğrenildi. Fethi Şimşek’in de bu düşünceleri değerlendirmeye aldığı ve kararını Boluspor maçının ardından vermesi bekleniyor. Yani Şanlıurfaspor’un cumartesi günü sahasında oynayacağı Boluspor maçı deyim yerindeyse Tugay Kerimoğlu’nun kaderini çizecek.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195