Title of a News Article

Tuğbay: Urfa’nın ikinci kurtuluşu oldu

.

Tuğbay: Urfa’nın ikinci kurtuluşu oldu
banner206

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, Tugay Kerimoğlu’nun Urfaspor’dan ayrılışını “Urfaspor’un ikinci kurtuluşu” olarak yorumladı. Tuğbay, Şanlıurfaspor’un başına Osman Özköylü’nün getirilmesi gerektiğini belirtti.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, Urfastar’a yaptığı açıklamada, şunlara yer verdi;

Şanlıurfaspor Kulübünde bugün yapılan toplantıda Tugay Kerimoğlu’nun görevine son verildiği haberini aldık. Bana göre bu karar Şanlıurfa’nın kurtuluşu oldu. Biz zaten dün Malatya mağlubiyetinden sonra “Tugay istifa” dedik olması gereken de buydu, çok iyi oldu. Çünkü Şanlıurfa taraftarı çok sabretti ve yönetim Tugay Kerimoğlu’na çok tolerans tanıdı, buda takımı kümeye doğru götürüyordu.

 Şanlıurfaspor Yönetimi, acilen Osman Özköylü hocayı getirmelidir, neye mal olursa olsun Osman Hoca gelmelidir. Gerekirse Sayın Bakanımız Faruk Çelik devreye girmelidir, bu Şanlıurfaspor için büyük bir şans hiç değilse önümüzdeki sezonun hazırlığını yapmış oluruz. Lütfen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Sayın Fethi Şimşek biran evvel Osman Özköylü’yü getirmeli çünkü Tugay Kerimoğlu Urfaspor’u mahvetti. Tugay Kerimoğlu’nun arkasında olan yöneticiler, Urfaspor’u mahvetti. Neticede uzun lafın kısası acilen bu günden tezi yok Osman Hoca ile anlaşılmalı, bakın Osman Hoca gelsin bütün maçlarımızı alırız kanaatindeyim. Evet Tugay Kerimoğlu gitti, yarın da Şanlıurfa’nın kurtuluşu inşallah Şanlıurfaspor’un da kurtuluşu olmuş olur, biz Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği olarak alınan bu karara çok sevindik. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195