Title of a News Article

Tuğbay, yönetime seslendi

Tuğbay, yönetime seslendi
banner206

 Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, şampiyonluk için artık sabırlarının kalmadığını belirterek, yeni sezonda Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve ekibinden şampiyonluk beklediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor taraftarları, yeniden başkanlığa seçilen Fethi Şimşek ile yönetiminden geçen sezon yaşanan küme düşme korkusundan uzak, şampiyon olacak bir takım istiyor.

Şanlıurfaspor’u hem iç hem dış sahada yalnız bırakmayan taraftarlar, yeni sezona umutlu bakmak istiyor. Yeni sezon için öncelikle iyi bir hoca ile anlaşılmasını ve ardından mevcut kadronun korunup nokta transferlerle takımlarının güçlendirilmesini bekleyen Sarı-yeşilli taraftarlar, önümüzdeki sezon şampiyonluk bekliyor.

 

Tuğbay, Şimşek ve ekibini kutladı

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, Urfastar’a yaptığı açıklamada, yeniden kulüp başkanlığına seçilen İş Adamı Fethi Şimşek ve yeni yönetimini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Geçen yıl zaman zaman küme düşme korkusunu yüreklerinde hissettiklerini vurgulayan Tuğbay, yeni sezonda da aynı hataların tekrarlanmamasını istediklerini söyledi. Artık sabırlarının kalmadığını dile getiren Başkan Tuğbay, “Öncelikle bizi şampiyonluğa ulaştırabilecek iyi bir hoca ile anlaşmamız gerekiyor. Bunun yanı sıra iskelet kadroyu korumamız ve nokta transferler yaparak güçlü bir kadro oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Çünkü artık hata yapma lüksümüz yok. Süper Lig’e çıkma zamanı gelmiştir, bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde hasret kaldığımız bu başarıya ulaşalım” dedi.

 

“Bu sezon işimiz daha da zor”

Tuğbay, PTT 1. Lig’in 2014-2015 futbol sezonunda daha da zor geçeceğini kaydederek, “Bu sezon Süper Lig’den gelen Kayserispor, Antalyaspor ve Elazığspor gibi takımlarla mücadele edeceğiz. Bunun için Süper Lig’e çıkmak istiyorsa eğer çok güçlü bir kadro kurmamız gerekiyor. Yoksa başarıya ulaşabilmemiz yine hayal olur. Çünkü bu sezon işimiz daha da zor olacak” diye ifade etti. 

 

“Üzerimize düşeni yapıyoruz”

Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, taraftarlar olarak yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirterek, “Bu sezon takımımızı 12. adam olarak desteklemek içni örgütlenme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sarı-Yeşilli ekibimizin yeni sezonda başarıya ulaşabilmesi için taraftarlar olarak elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195