Title of a News Article

Tuncay Hedeflerini açıkladı

özel haber

Tuncay Hedeflerini açıkladı
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor  geride bıraktığı 5 maçta elde ettiği 12 puanla grupta rakipsiz duruma geldi.

Şanlırfa süper Amatör kümede bu sezon yeniden liglere katılan  Büyükşehir Belediyesporda sezon öncesi oluşturulan kadronun hedefime adım eminlerle ilerlediği görülüyor.

Mehmet Tuncay'ın başkanlığında kurulan yeni yönetimin oluşturduğu karma takım sezona çok iyi başladı. geride kalan 5 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor son olarak kendi sahasında Birecik Belediyesporu 1-0 yenerek puanını 12'ye çıkardı.

En yakın takipçisi Siverek Belediyesporla aynı puanda bulunan ve maç fazlasıyla lider olan Şanlıurfa Büyükşehir belediyespor liderliği kaptırmak istemiyor.

Hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu ifade eden BŞB spor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncay' yıllar sonra yeniden futbol sahalarına geri dönen Şanlıurfa büyükşehir Belediyesporu profesyonel kümeye yükseltmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Celalettin güvenç'in spor ve sporculara verdiği önem ortada, hedefimiz bu yıl öncelikli olarak Bölgesel amatör lige, ardından 3.lige çıkmaktır. Bu konuda çok çalışıyoruz, Cevat Kömet ve diğer hocalarımız ile yönetimimiz uyum içerisinde çalışıyorlar. inşallah çok arzuladığımız konuma geliriz'dedi.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor haftaya M.Kemal  Lisesine konuk olacak.  

 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195