Title of a News Article

Umut Gündoğan'la ilgili şok gelişme!

.

Umut Gündoğan'la ilgili şok gelişme!
banner206
Şanlıurfaspor Kulübü, geçen hafta Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan Umut Gündoğan’la yollarını ayırmak üzere..

Urfa Hizmet Gazetesi’nin haberine göre; Teknik Direktör Kerimoğlu’nun, oynadığı maçlarda ve antrenmanlarda oldukça isteksiz görülen Umut için yönetime olumsuz görüş bildirdiği öğrenildi.

Brüksel doğumlu 21 yaşındaki oyuncu, Türkiye kariyerine 2007’de Gençerbirliği’nde başladı, daha sonra sırası ile Fethiyespor, Bucaspor ve Galatasaray’da oynadı. Geçen sezon Adana Demirspor takımının formasını giyen Umut bu sezon sadece 5 kez Şanlıurfaspor’da görev aldı. 4 maçta ilkonbirde mücadele etti, bir maçta sonradan oyuna girdi. Deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kaldığımız maçta Onur’un attığı gole asist yaptı.

Sarı-yeşilli takımda daha önce de Brezilyalı oyuncular Toni Silva ve Fernando Silva Dos Santos, forvet oyuncusu Abdulkadir Özgen gönderilmişti.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 15:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
serko
serko - 8 yıl Önce

sezon başında belli umut Gündoğana bir TL ödenmemiştir ve bu yüzden oyuncu haklı olarak federasyona başvurmuştur dolayısıyla yönetim kadro dışı bırakmıştır Hakkı'nı aradığı için üsteki haber gerçeği yansıtmıyor

SIRADAKİ HABER

banner195