Title of a News Article

Üniversite'den en hayırlı iş...

Üniversite'den en hayırlı iş...
banner206
 Harran Üniversitesi, Şanlıurfa’da 2017-2018 sezonu boyunca Osmanbey Yerleşkesinde bulunan futbol sahasını amatör takım maçlarına açtı.  Şanlıurfa amatör küme takımlarına saha imkanı sağlayan Harran Üniversitesi bu hareketle ilkkez halka açılmış oldu. 

Karaköprüspor- Ceylanpınar Tigem maçıyla start alan 2017-2018 sezonu 1. amatör küme maçları için Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde bulunan Beden Eğitimi Spor Yüksekokuluna ait futbol sahasını amatör maçlara açtığından dolayı Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın'a teşekkür eden Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, “Rektör Hocamız göreve başladığı günden beri ihtiyaç duyulan bir çok faydalı işe imza attı. Osmanbey kampüsündeki spor salonunu ve futbol sahasını bizlerin de kullanabileceği şartlara uygun hale getirerek Harran Üniversitesini halkımız ile buluşturmaya başladı” dedi.

Harran Üniversitesi Rektörlüğü olarak gençlere faydalı olmak için her türlü katkıyı vermeye devam edeceklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Osmanbey Yerleşkesinde bulunan sahaların bakım ve onarımını yaparak amatör takımların kullanımına verdiklerini söyledi.

Rektör Taşaltın; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana paylaşımcılık ilkesiyle hareket ettik. Günübirlik işler yaparak değil, gelecek nesillerimizi düşünerek hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Etkin, verimli, insan odaklı hizmet anlayışıyla genç nesillere çok şeyler aktarmayı hedefledik. Şanlıurfa’mızdaki kulüpler bizim tesis ve sahalarımızdan faydalanıyorlar. Bu gençler bizim geleceğimizdir. Onlara faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan, “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanan sahamız, tüm maçlar için elverişlidir. İhtiyaç halinde her takıma sahalarımızı açıyoruz” diye konuştu.

2017-2017 sezonu resmi açılış maçında Hakem derneğinden Güneydoğu BAL ligi hakem görevlendirme sorumlusu Bilal Kutlu ve Türkiye Merkez hakem yönetim kurulu üyesi Serdar Tatlı'da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142